There are no translations available.

AKTUÁLIS


 

Pótfelvételi lehetőség augusztus 12-ig!


Csak azok jelentkezhetnek, akik a rendes felvételin sehová nem adtak be jelentkezést, vagy beadtak jelentkezést, de nem vették fel őket sehová. A ponthatárok nem lehetnek alacsonyabbak a törvényben meghatározottnál, és nem lehetnek alacsonyabbak annál sem, amit július 24-én megállapítottak.

Csak költségtérítéses képzésre lehet pótfelvételiben jelentkezni. Ez alól kivételt képeznek a magyar egyetemek és főiskolák határon túli képzései, és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem képzései.

Kizárólag elektronikusan lehet jelentkezni, a felvi.hu oldalon. A határidőig be kell fizetni az eljárási díjat is, ami a pótfelvételi során 5000 forint.

 

MŰSZAKI KÖRNYEZETI SZAKMÉRNÖK

szakirányú továbbképzési szak

újabb évfolyamát indítja a

Debreceni Egyetem Műszaki Kar Környezet- és Vegyészmérnöki Tanszéke


Ezúton ajánljuk szíves figyelmébe a Műszaki Környezeti Szakmérnök továbbképzési szakunkat, melyet a Debreceni Egyetem Műszaki Kara szervez levelező tagozat szerinti képzésben.

Karunk a Műszaki felsőoktatás régiós központja, mely több mint 40 éves múltra tekint vissza.

A képzés célja olyan korszerű, ökológiai, műszaki, környezetirányítási ismeretekkel rendelkező szakmérnökök képzése, akik képesek a meglévő ill. potenciális környezeti veszélyek azonosítására, felmérésére, a környezeti károk megelőzésére, ill. csökkentésére, továbbá képesek kárelhárítási projektek irányítására.  A képzésen oklevelet szerzett szakmérnökök a 378/2007. (XII.23.) Kormányrendelet értelmében környezetvédelmi, természetvédelmi és tájvédelmi szakértői tevékenységre is jogosultságot szerezhetnek a végzettség alapján a gyakorlati idő igazolásával.

A képzéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók a koordináló Tanszék (www.eng.unideb.hu/kvt) és a Kar (www.eng.unideb.hu) honlapján is elérhetőek:

A képzési idő: 4 félév (félévente 5 alkalom pénteki és szombati napokon)
A képzés költsége: 150.000.-Ft/félév

A felvétel feltétele:

Vegyészmérnöki, villamosmérnöki, gépészmérnöki, építőmérnöki, építészmérnöki és műszaki menedzser vagy más mérnöki alapképzésben, illetve annak megfelelő főiskolai képzésben szerzett oklevél.

A jelentkezési határidő a 2014. szeptember végén induló képzésre: 2014. szeptember 15.


Várjuk szíves érdeklődést és jelentkezését!

 

 

Louis Armstrong: What a wonderful world

 

 

 
  • Hungarian (formal)
  • English (United Kingdom)

ejegyzetek.hu

 

Alternate title

Neptun

 

Alternate title